Din varukorg

hej@mugs.se

✓ Frakt 59kr ✓ Fraktfritt över 599:-

Handla tryggt med Klarna

Frakt & leveranser

Leveranser

Normalt sett så skickar vi beställningar till dig som kund samma eller dagen efter att din order har registrerats i vårt system, beroende på när ordern lagts. Om produkten är en beställningsvara eller om den skickas från externt lag så kan det dröja innan vi får in varan. Har du frågor om när din produkt kommer in så är du välkommen att kontakta oss via e-post.

DHL Service Point och Postnord

Vi använder oss av ett system som väljer ut den bästa fraktleverantören för varje individuell beställning. Detta betyder att ibland skickas ditt paket med DHL och ibland med Postnord.

*Frakt från 59kr

Vi erbjuder frakt från 59kr, beroende på storlek och vikt på försändelsen.

Fri frakt för ordrar över 599:-

På ordrar över 599:- erbjuder vi fri frakt upp till 20kg.

Fraktalternativ

Postnord Mypack

Vi skickar en del av våra försändelser med Postnord. För leveranser till södra Sverige får man räkna med 2-3 dagars leveranstid. Postnord Mypack levereras till ditt uthämtningsställe och kräver legitimation och sändningsnummer för att hämta ut. Då dessa paket oftast sorteras av Postnord kvällstid så kan det ta lite tid innan eventuell spårningslänk är registrerad hos fraktbolaget.

DHL Service Point

Detta betalalternativ skickas till majoriteten av våra kunder. Leveranser till privatpersoner i norra Sverige tar i regel en dag. För leveranser till södra Sverige får man räkna med 2-3 dagars leveranstid. DHL Service Point levereras till ditt uthämtningsställe och kräver legitimation och sändningsnummer för att hämta ut. Då dessa paket oftast sorteras av DHL kvällstid så kan det ta lite tid innan eventuell spårningslänk är registrerad hos fraktbolaget.

Sändningar över 20kg

Beställer du produkter som överstiger DHL’s maxvikt för Service Point på 20kg så skickas din order i två eller fler försändelser beroende på vikt och du debiteras extra kostnad för frakten.

DHL Paket

DHL Paket är en tjänst för företag som vill ha ordern levererad direkt ut till företaget. Denna tjänst kräver att du som kund finns på plats när DHL försöker leverera varorna. Denna tjänst kan även kombineras med avisering eller leverans till terminal. Med Paket kan vi skicka flera kollin i samma försändelse till dig vilket minskar fraktkostnaden för dig som företagskund.

Vi kan komma att efterkräva extra kostnader som vid t.ex. leveranshinder, dvs att det inte finns någon på plats att ta emot leveransen.

Billiga frakter

Frakt från 59kr, fri frakt vid ordrar över 599:-

14 dagars ångerrätt

Smidiga returer

110% kundfokuserade

Vi lägger stort fokus på dig som kund

Säkra betallösningar

Betala tryggt med Klarna