Din varukorg

hej@mugs.se

✓ Frakt 59kr ✓ Fraktfritt över 599:-

Handla tryggt med Klarna

Om oss - Mugs of Sweden

Företaget med många järn i elden.

Emaljmuggar, tryckprodukter & design

Mugs of Sweden - Örnsköldsvik

Mugs of Sweden startades i en villa i Örnsköldsvik, mitt i pandemin. Det var en idé som växte fram ur ett behov att skapa ett komplement till vår huvudsakliga verksamhet, Maxxed Paintball. Då vi bär på en lång erfarenhet av grafisk design, e-handel och fotografering, så föll det sig till slut naturligt att det var design och tryckprodukter som vi ville och skulle satsa på. 

Varför just emaljmuggar med tryck?

Sublimering banar väg

Att sälja emaljmuggar var först tänkt som ett komplement till vår andra e-butik. Men idén växte snabbt till att helt fokusera på muggar och sublimering just för att vi tyckte att det kändes som en rolig grej att satsa på. Det resulterade i en renodlat muggbutik med fokus på emaljmuggar och unika tryck. Att det finns många som bedriver liknande butiker är vi fullt medvetna om men vi känner också att vi har bra idéer som vi så småningom hoppas ska ge oss ett konkurrensstarkt utbud. 

Mugs of Sweden

En spännande framtid till mötes

Som nyöppnad e-butik ser vi med spänning på framtiden och vad den har att erbjuda. 2022 kommer att mixas med brainstorming, design av nya muggar, SEO optimering och marknadsföring. Vi tycker att det ska bli otroligt roligt och inte minst spännande att göra en utvärdering i slutet på -22 och se vart dessa 12 månader har tagit oss. Och förhoppningsvis har pandemin också lagt sig så att vi alla kan gå tillbaka till en lite tryggare vardag. 

Vårt team

Niklas

Design, E-butik
"Höga kvalitetskrav driver oss framåt och speglas i hela vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska få valuta för sina pengar med högkvalitativa slutprodukter. "

Camilla

Foto, Design
"Vi gör aldrig något halvdant. Oavsett det är fotografering eller muggdesign som står på agendan så ställer vi stora krav på slutresultatet. Vi lägger gärna lite extra tid för att vi ska bli nöjda."
Väldigt nöjd med mina muggar som jag köpte på Mugs of Sweden. Dom har ett stort utbud av olika tryck och det finns lite av varje till alla att välja bland. Leveransen var snabb och smidig med Postnord varubrev.
Bodil Ålstig
Sverige
Hade först svårt att välja vilket motiv jag ville ha, det finns ju så många olika! Med lite hjälp av kundtjänst löste det sig och på några dagar så hade jag muggarna levererade. Fem plus till Mugs of Sweden!
Liselott Bergman
Eskilstuna, Sverige
Billiga frakter

Frakt från 59kr, fri frakt vid ordrar över 599:-

14 dagars ångerrätt

Smidiga returer

110% kundfokuserade

Vi lägger stort fokus på dig som kund

Säkra betallösningar

Betala tryggt med Klarna