Din varukorg

hej@mugs.se

✓ Frakt 59kr ✓ Fraktfritt över 599:-

Handla tryggt med Klarna

FAQ


När skickas min order?

Leveranser från Ultragear.se skickas vanligtvis till dig inom 1-2 vardagar efter att vi mottagit din beställning.

Majoriteten av försändelserna som lämnar vårt lager skickas med DHL. Vi använder oss även av Postnord för mindre försändelser. För försändelser till norra delen av Sverige gäller oftast 1-2 dagars leveranstid. För leveranser till övriga Sverige tillkommer minst 1 dags leveranstid.

Nedan följer en lista på de vanligaste fraktalternativen vi erbjuder:

DHL Service Point

DHL Service Point levereras till privatpersoner och direkt till ditt närmaste ombud. I tjänsten ingår aviseringar till dig som kund i form av e-post och sms.

DHL Home Delivery

En pakettjänst för dig som privatperson som levereras hem till din dörr.

DHL Paket

DHL Paket är en tjänst för företag som vill ha ordern levererad direkt ut till företaget. Denna tjänst kräver att du som kund finns på plats när DHL försöker leverera varorna. Denna tjänst kan även kombineras med avisering eller leverans till terminal. Med Paket kan vi skicka flera kollin i samma försändelse vilket minskar fraktkostnaden för dig som företagskund.

DHL Pall/Halvpall

Detta fraktsätt gäller pallgods, dvs stora beställningar som måste packas på pall. T.ex bollbeställningar, kompressorer, paintballnät eller andra produkter som inte kan skickas med vanliga paket. Med Pallfrakt gäller samma som DHL Paket, dvs du måste finnas på plats för mottagning av leveransen.

Sekretess & Säkerhet

Ultragear.se skickar aldrig ut uppgifter som lämnats till oss via hemsida eller mail till tredje part. Det betyder att den informationen som du skickar till oss om dig som kund, dina inköp, osv, inte lämnas ut till någon annan.

Polis och myndighet är undantagna från denna policy.

Öppet köp & Byten

Enligt distansköpslagen har Du alltid 14 dagars ångerrätt och bytesrätt när du lägger beställningar hos oss. För att kunna nyttja ånger- och bytesrätten på en produkt så krävs att denne är oanvänd och i nyskick för att vi ska kunna godkänna returen.

Paketet returneras med en transporttjänst som levereras till vårt företag, t.ex. Postnord Företasgspaket eller DHL Paket. Returer som skickas tillbaka till oss med DHL Service Point, Postnord Mypack eller Varubrev accepteras inte då vi ej har möjlighet att hämta ut dessa returer. Du som kund står själv för kostnaden vid nyttjande av ångerrätten.

Vid reklamation eller om vi skickat dig fel typ av vara täcker vi självklart fraktkostnaderna för retur och frakten tillbaka till dig. Detta förutsatt att reklamationen godkänts hos oss först. Har du fått fel varor eller vill reklamera något så står vi självklart för både returfrakten till oss, och den nya frakten ut till dig. Detta gäller om vi bedömer att reklamationen är till grund av ett tillverkarfel eller något annat som täcks under varans garantipolicy. Vid retur kontaktar du alltid oss först! Återbetalningar betalas alltid tillbaka med motsvarande betalningsmetod som vid köptillfället.

Beställning

Beställningar läggs antingen via vår webbutik https://ultragear.se eller per mail. Då Ultragear.se inte i dagsläget tillhandahåller någon kundtjänst via telefon så tar vi således inte heller några beställningar via denna media. Faktura-, avbetalning- eller beställningar med annan kredit måste alltid beställas till din folkbokföringsadress.

Betalning, Priser & Kampanjer

Vi erbjuda inte rabatt på rabatt vilket betyder att har du t.ex. en rabattkod som du använder i kassan så kommer denna inte att fungera på redan rabatterade produkter. För lag och företag som har rabatt hos oss så kan er rabatt på dessa varor delvis eller helt utgå. Kontakta oss för faktiska priser på dessa produkter.

De betalalternativ som listas i kassan är de alternativ som kan användas för betalning. Ordrar som har lagts via e-post kan endast behandlas med faktura eller förskottsbetalning.

För ordrar som inte godkänns av Klarna använder vi oss av förskottsbetalning. Vi erbjuder inte våra kunder interna fakturor.

Billiga frakter

Frakt från 59kr, fri frakt vid ordrar över 599:-

14 dagars ångerrätt

Smidiga returer

110% kundfokuserade

Vi lägger stort fokus på dig som kund

Säkra betallösningar

Betala tryggt med Klarna