Din varukorg

hej@mugs.se

✓ Frakt 59kr ✓ Fraktfritt över 599:-

Handla tryggt med Klarna

Våra produkter

Emaljmuggar

Majoriteten av de produkter som vi säljer är emaljmuggar med en stålkärna täckt av vit emalj. Muggarna är av hög kvalité och trycks med sublimeringsteknik vilket ger ett bra och kvalitativt tryck med bra färgåtergivning och utsökt hållbarhet. 

Alla våra emaljmuggar är handgjorda vilket skiljer dem starkt åt från keramikkoppar. Att dem är handgjorda gör att muggarna inte heller är perfekt jämna eller har helt raka ytor. Då även vissa delar av muggarna är handmålade som t.ex. den svarta kanten så är inte heller dessa helt perfekta utan kan variera från mugg till mugg. Detta är dock helt normalt med emaljmuggar och gör också varje mugg unik i sitt eget slag. Genom att köpa en emaljmugg får du inte bara en snygg mugg med tryck utan också en alldeles unik mugg som inte riktigt ser ut som någon annan. 

 
Fyra muggar med tryck som hänger på krokar.

Tryck

Alla våra muggar trycks för hand i vårt eget muggtryckeri, är inte det coolt?! Detta kan också göra att varje tryck inte blir identiskt med det andra. Det kan exempelvis röra sig om några millimeters förskjutning av trycket antingen horisontalt eller vertikalt eller att trycket storleken skiljer sig aningen från produktbilderna. Detta är dck helt normalt för denna typen av muggar och pga. det sätt som de tillverkas och trycks på.

Hållbarhet

Då emaljmuggar är tillverkade i  plåt så står dom emot en hel del stryk. Man ska dock ha i åtanke att emaljlagret utan på myggen inte är oförstörbart och kan bli stött eller skadat om man t.ex. råkar tappa muggen eller slå den i något hårt. För bortslagen emalj tar vi tyvärr inte emot några reklamationer då detta är fullt normalt för dessa muggar.

För att bibehålla trycket så rekommenderar vi att man inte förvarar muggarna vid väldigt varma värmekällor som t.ex. eldar. Några timmars exponering av hög värme kan påverka trycket negativt och göra det suddigt eller på annat sätt få det att se dåligt ut. Muggarna kan även missfärgas pga. olika drycker. Det brukar dock lösa sig efter en maskindisk.

Vi på Mugs.se vill tacka er för att ni hittat hit till vår butik!

En emaljmugg fylld med kaffebönor med trycket 'drown your troubles in coffee'.
Billiga frakter

Frakt från 59kr, fri frakt vid ordrar över 599:-

14 dagars ångerrätt

Smidiga returer

110% kundfokuserade

Vi lägger stort fokus på dig som kund

Säkra betallösningar

Betala tryggt med Klarna